De goedkoopste én makkelijkste manier om op de luchthaven te geraken.

Registratie Partners.

Régistration Partenaires.

Billo heeft een vacature dispatcher , meer info klik hier

BILLO werkt vanaf heden ook samen met de Sportpaleisgroep :
U kan nu ook gecombineerd vervoer boeken van overal in België naar events in het Sportpaleis
Meer info en boeken via Billo events

Over Billo


ON YOUR WAY TO THE AIRPORT

Luchthavenvervoer met Billo.be

Met Billo.be (onderdeel van Eurolimo Group, het grootste privaat vervoersbedrijf in Europa met 450 chauffeurs in dienst), kunt u een transfer tussen uw woning en de luchthaven reserveren, zowel bij vertrek als bij terugkeer, en dit naar elke luchthaven. In vele gevallen is de prijs een stuk goedkoper als de kost voor de parking bij de luchthaven, en heeft dit het voordeel dat je de wagen veilig thuis in de eigen garage kan achterlaten en geen stress ondervindt tijdens de rit.

Billo.be gebruikt een recente vloot met professionele en goed opgeleide beroepschauffeurs en werd door de grootste touroperators zorgvuldig als exclusief partner geselecteerd op basis van ervaring en professionaliteit.

Billo werkt met de modernste software en datacommunicatie en daar kan u als klant van profiteren om op de goedkoopste manier van deur tot deur gevoerd te worden, professioneel uitgevoerd door een sterk en performant bedrijf.

En … hoe vroeger u dit boekt, hoe goedkoper! Test gratis hoeveel het u zou kosten en ontdek dadelijk uw voordeel. Billo.be is de goedkoopste manier om naar de luchthaven gebracht te worden. Billo.be brengt jaarlijks 150.000 mensen in België naar de luchthaven. Billo keeps the bill low !!

Veel plezier tijdens uw vakantie

Billo.be